A sügerek szaporodásáról valaki valamit?
gondolok itt körülmények amelyekre főként kíváncsi vagyok neonsügér
aranysügér
Milyen körülmények érdekelnek? Szájköltő halakról van szó, erős szűrést, rendszeres vízcserét és minőségi kaját igényelnek és maguktól forgatnak. Meg tudod gyorsítani ha megemeled a hőmérsékletet 28 fokra. Ekkor a legerősebb hím elzavarja a többi hímet és körbe-körbe forog a nősténnyel=megtermékenyítés =), aminek a vége az lesz, hogy a nőstény szája tele lesz a még nem kikelt ikrákkal. 3 hét forgatás után már el lehet venni a kicsiket (köptetés) vagy rakd külön egy másik akváriumba az anyát ahol sok a búvóhely és kiköpi magától. A kicsik már nagyok, kb. 1 centisek és esznek szépen. Naponta kapjanak 2-3szor kaját (minőség nagyon fontos!, ivadéktáp nem jó!) és néhány naponta cserélj rajtuk 10-15% vizet. Remélem erre gondoltál.
Üdv,
Nekem Kaméleon sügereim voltak... semmit extrát nem csináltam, jó minőségű táp, rendszeres heti részleges vízcsere... nekem rendszeresen forgattak.
sok-sok kis ivadékom volt mindig.
Fagyasztott Malawi mixek, krill, fehérszúnyog stb. Hikari Gold, Excel, Aquatic Nature African Cichlid, OSI stb.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!