Milyen halat tartsak benne?
Sokat olvastam már az akvarisztikáról, de a konkrét kérdéseimre kérnék válaszokat.
Egy 54l-es akváriumom lesz.
Ezek közül gondoltam:neonhal,guppi,algaevő,törpeharcsa,xipho,
Ezek közül szeretnék, nem mindegyikből, hanem arra lennék kíváncsi hogy az 54l-es akváriumban ezek közül melyik fajt lehet eggyütt tartani és melyikből mennyit????
-guppi
-neonhal
törpeharcsa?!?!?!?!?!
Kva sokat olvashattál, ha az algaevőt algaevőnek nevezed, és nem egy konkrét fajnak... (pl oto-Macrotocinclus affinis vagy anci Ancistrus temminckii)
xiphot sem tarthatsz 50 literben, ez is bizonyítja, hogy annyira utána olvastál...
Törpeharcsa? WTF? Nevezz meg egy konkrét fajt mert az a törpeharcsa amire lén gondolok, az egy horgász hal.
Amúgy 10 neonhal, 5 guppi (1-2 hím, 3-4 nőstény)
Szia!
Nekünk is 54 Literes, és mindegyik van :)
Neonhal: legjobb!! nagyon jól bírják, és szépek is.(10-ből 8 marat)
Guppi: elég kényes, de nagyon szép (nekünk már 30ból 1 sincs -.-")
Algaevő: mindenképp kell, nem bántja a többieket (2-ból 1 maradt)
Törpeharcsa: (nekünk nem bántja most a többit! mind a 2-tő megmaradt) /de van egy sejtésem, hogy a guppik halálához köze lehet :D persze nem biztos)
Xipho-t nem ismerem.
Az állatkereskedésben pedig megkérdezed és elmondják miből mennyit. És hogy melyik melyikkel él együtt.
Neonok imádják a lemezes haltápot!
A harcsák pedig a szúnyoglárvát!
Az algaevő mindent megeszik! :)
Kérdezz az eladótól!
Én is szégyellem magam, amiért végigolvastam ezt a sületlenségeket. Mi az, hogy ennyiből ennyi maradt te primitív lény... Az akvaristáknál annyiból annyi hal marad, amennyit beterveznek a megfelelő méretű akváriumba. Miután lemészároltál közel 50 halat, nem jutott eszedbe, hogy valamit nem jól csinálsz??
Kedves kérdező.
Az én javaslatom mondjuk 8 szivárványos guppi 6 páncélos harcsával, vagy a páncélosok helyett 6 törpe szívóharcsával.
A 10 neonhal is működhet, a kollégával ellentétben melléjük én már semmit sem javaslok.
Jó lennne még például 8 amanda lazac vagy 8 serpalazac, szintén 6 p.harcsával vagy 6 t.szívóharcsával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!