10 literes akváriumba milyen halat tehetek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 09:18
2/10 A kérdező kommentje:
naaaa én komolyan kérdeztem komoly válaszokta várok... am nem az én akváriumom lenne hanem a haveromnak van egy 10 lityósba 1 aranyhal 3guppi meg ilyen tavi halak:asszem 1 razbóra 1 naphalvagymi és egy vágócsík!!!sztem ez túlsok
2011. jún. 21. 09:25
3/10 anonim válasza:
10 liter SEMMILYEN hal tartására nem alkalmas. A bettának minimum a 25 liter, endler guppiknak 30-35-től kezdődik.
4/10 anonim válasza:
A leírt halak befőttként sem férnek el ekkora helyen, néhány napon belül döglött lesz mind.
Gratulálok a felelősségteljes állatkínzónak.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
demár megvannak neki vagy fél éve énis csodálkozok hogy még élnek szerencsétlen halat!!!
2011. jún. 21. 09:35
8/10 anonim válasza:
"komoly válaszokta várok"
Én meg komoly kérdéseket.
9/10 gfero válasza:
a 10 literes haltartásra nem alkalmas de jó karanténozni vagy beletenni 1 pár növényt a megfelelő világítással de lehet hogy még erre is kicsi
10/10 kzs válasza:
AZtírod, a haverodnak már fél éve megvannak a halai...
Igen, fél éve kínlódnak.
Figyelj, egy 10 literes akvárium maximum ikráztatónak jó.
Leivathatsz benne lovacskalazacot.
De tartásra SEMMIKÉPP SEM ALKALMAS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!