Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Red Cherry garnélát törpe...

Red Cherry garnélát törpe tarisznya rákkal 25L aksiban lehet tartani?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen arányban 6garnéla mellé elfér még 1 rák esetleg? És igen, tudom hogy kell a ráknak száraz felület.
2011. jún. 20. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Murr a videoban azt mondja nem kell neki száraz föld a másik nál meg többször is említi hogy kell :) Akkor most mivan:D ?
2011. jún. 20. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:

A törpe tarisznya meg fogja enni a Red Cherryket.

Egy 50 literes akváriumba:

1db törpetarisznya + 8db zebradánió.

Vagy pedig

10 Red cherry garnéla + 10 Tigris garnéla + 10 Boraras Urophthalmoides hal.

2011. jún. 20. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos, ezért nem is írtam semmit, cak linkeltem, hátha segít. A képeken Rc-kkel van tartva, de nekem is gyanús, hogy bezabálja őket. A szárazföld igényéről sem tudok semmit, szakirodalomban kellene megkeresni (latin név->külföldi oldalak).
2011. jún. 20. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Jó hát ha biztosan akarod tudni, próbáld ki 1db kis Red Cherryn. Szerintem kajának nézi, de nem 100%.

Száraz rész kell a törpe tarisznyának, én így tartottam belőle 2-t régen:

[link]

Aztán ezek összeverekedtek, és szét kellett szedni őket 2 külön akváriumba. Azért írtam hogy csak 1-et tarts.

Később volt mellette zebradánió egy 45 literesben és azokat a halakat nem bántotta.

2011. jún. 20. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak az első linket néztem, de ez a hapsi totál hülye:

[link]

"Nem kell nekik kimászó" - Persze, nem nála döglik meg, ő hamarabb eladja, végülis 3 hetet kibír víz alatt is.

"A Kemény levelű növényt nem bántja"

Nem, csak szanaszét vágta az anubiasomat, meg a gyökereit és alulról az összes levelét, pedig tudtommal annál keményebb levelű növény nem sok van.

"Lehet tartani őket együtt"

Hát nekem nem úgy tünt.

Ezen felül kavicsban tartja őket.

Nézd inkább ezt:

[link]

Vagy a garnéla fórumot, mer ott legalább normálisan tartják őket.

2011. jún. 21. 00:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát bocsa a linkért.
2011. jún. 21. 00:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a hibás. Ez inkább a tipikus példája annak, hogy az eladónak soha ne higyj, mert az nem tart állatot otthon :D.

Most túlzok, de állítom, hogy ez a hapsi az aranyhalat is 20 literbe ajánlaná 30 fokon, oxigéncseppekkel :)

2011. jún. 21. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!