Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tarthatom őket együtt?

Tarthatom őket együtt?

Figyelt kérdés
Guppikat szeretnék neonok,és karcsú díszmárnák mellé.A neonok hatan,a díszmárnák hárman vannak,és egy négy öt guppira gondoltam még.Lehet őket együtt tartani?Az akvárium 54 liters.A válaszokat előre is kösz.
2011. jún. 20. 16:06
1 2
 11/15 gfero ***** válasza:

hát.lehet őket együtt tartani de nem ekkora helyen de ha meglesz a 120 liter akkor egy ilyesmi jó lenne

6 db Vörös karcsú díszmárna

8 db vörös neon

6 db hím guppi

6 db panda harcsa vagy másféle páncélosharcsa

2011. jún. 20. 17:28
 12/15 Salx Narval ***** válasza:
Nem is mondta senki, hogy az voltál, kedves Murr , én is csak a forrófejűségedre utaltam. Igen ez a méret már megfelelő, a 150 litert csak irányadóként írtam, hogy legyen elképzelésed az igényekről.Ez az akvárium, mármint 54 literes , tökéletes lesz karantén akváriumnak és esetleg ha kedved támad, ivadékhalak nevelésére is.SN.
2011. jún. 20. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:

120 liter teljesen jó nekik, abban már sokkal szabadabban "dolgozhatsz". A diszhal.info elég korrekt oldal, sokat megtudhatsz az igényekről, nem tökéletes, de jó viszonyítási alap. Igazából a társítás egy nehéz téma, rengeteg a variáció, minden helyzet más, tehát ezt tökéletesen leírni nem lehet, érezni kell.

Ekkora helyen megfér ez a 3 faj egymás mellett tisztességes darabszámban. Egyébként a márnák mellé a dániók is nagyon szépek lennének, viszont a neonok kicsit környezetidegenek, más az élőhelyük, az igényeik is, más akváriumban tudom elképzelni őket. De azért némi odafigyeléssel gond nélkül tarthatóak együtt.

Konkrét darabszámokat akkor van értelme mondani, ha már megvan az akvárium, tudjuk milyen a szűrés, mennyire növényes az akvárium. 3-4 csapatban már lehet gondolkozni, persze csak kistestűekben.

2011. jún. 20. 17:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez így tökéletes.Kösz.
2011. jún. 20. 17:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kösz.Amúgy az 54 literes garnélás lesz,mivel most csak 25 literben vannak.
2011. jún. 20. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!