Czövek Béla kérdése:
Meddig kell áztatni a szőlőt?
Figyelt kérdés
Üdv.
Kaptam a főnökömtől egy szőlőtőkét. Letisztítottam, 120-150°C-os gőzt kapott napi 3-4 órán át 2 hétig, majd otthon sós vízben ázott 1 hétig, neomagnolos vízben 3 napig, most sima vízben van, de még mindig színezi a vizet.
Az áztatás lezárt vödörben történt.
Elcsesztem valamit?
Meddig kell még áznia?
2011. jún. 18. 06:39
1/8 anonim válasza:
Nem,jó lesz mostmár szárítsd ki,és kezelheted.
2/8 gfero válasza:
azt hogy 2-3 naponta kellet volna cserélni alatta a vizet és akkor a jobban letisztult volna .de ha már 2 hete áztatod akkor már mehet bele.az hogy színezi enyhén a vizet nem gond az viszont igen ha a szőlőtőke az utóbbi 3 évben permetezve volt.
3/8 A kérdező kommentje:
Üdv.
Főnököm szerint teljesen bio :) nem költ permetre.
Amúgy kb. 3 naponta cseréltem a vizet.
A " haját " a gőzölés után szedtem le, mert úgy könnyebb volt.
Ma lenne esedékes a vízcsere, cseréljek vizet vagy mehet a helyére?
2011. jún. 18. 16:13
6/8 anonim válasza:
Nem száritodtad meg?Milyen volt a szaga?az sokat elárul.És még igazíthatod faragással
7/8 A kérdező kommentje:
Nem volt semmilyen szaga. Farigcsálni meg már nem akarom.
2011. jún. 18. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!