Kedves horgásztársak vadvizen lehet horgászni és ha igen akkor mi kell hozzá? A horgászcuccon kívül:D
Semelyik természetes vizünkön nem lehet engedély nélkül horgászni, így a Zagyván se! Pontosabban lehet, de ha elkapnak akkor komoly pénzbüntetést kapsz ami lehet 100.000-es nagyságú is+elkobzás. Ahhoz, hogy egyáltalán kiválthasd a területi engedélyt /napi, heti, éves/, ki kell váltani az államit. Az állami engedély önmagában nem jogosít fel horgászatra. Magántavaknál általában nem kell állami, csak kiváltod a területit és kész.
Üdv,
Úgy, ahogy Frontosa mondta. Még egy pocsolyában sem horgászhatsz engedély nélkül.
Én engedéllyel fogtam még ősszel egy csukát, lemérték, 38 centi volt (40-től fogható), 30 ezres büntetést kaptam. Tehát ha elkapnak, ne csak egy kis ejnye-bejnyére számíts.
Bocs nem tudtam hogy mindenhova kell engedély.
Akkor eddig szerencsém volt (meg még többszáz embernek a környéken) hogy nem kaptak el :)
Köszi az infót és bocs a haszontalan válaszért!
Éjjel, tök sötétben, elemlámpa nélkül lehet bárhol.
Aztán ha arra jön egy vizirendőr behúzod a botot és berohansz a fák közé :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!