Uszonyrothadás vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Több hete az egyik lány bettámon észrevettem, hogy nagyon meg van tépve. Sebesnek tűnt az uszonyai helye. Azt gondoltam, hogy egy másik hal a tettes, de azért vettem egy Generaltonik nevű zöld löttyöt ami uszonyrothadásra való. Ez egy hetes kúra volt, majd meg is ismételtem mert nem láttam változást, mégis elpusztult + egy másik lány betta is.
Kb 1 hétig nem történt semmi,tegnap azonban észrevettem, hogy a fiú betta is nagyon tépett.
Vannak még mollik,neonok,házmesterek, algázók is az akváriumban és azoknak semmi bajuk.
Mi lehet ez? Sérülés? Ha igen,melyik hal lehet a tettes?
A fiú betta csak az egyik oldaluszonyát használja, annak ellenére, hogy nem látszik rajta sérülés, csak olyan mintha hozzá lenne tapadva a testéhez.
2011. jún. 17. 21:45
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az alsó-felső úszói szinte teljesen eltűntek fehéres csonkok vannak csak és az egyik oldalúszója fele is, mégis ezt használja, a másiknak látszólag semmi baja, de azt meg sem mozdítja.
2011. jún. 17. 21:49
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy penészesedés,egy gombafaj okozza.
3/3 anonim válasza:
Az enyémnek is sajnos ugyan ez a baja :( nem tudom mit tehetnék(am az is betta lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!