Milyen szűrőanyagokat rakjak a külsőbe?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne kerüljön 3000ftnél többe.
Pl vulkáni kőzetek, valami kerámia henger, és szivacs, és gyümölcsháló jók lennének?
2011. jún. 17. 15:59
1/6 anonim válasza:
Jók persze. Nálam szivacs van, krumplis zsák, lávakő, viszont egy réteg siporaxot nagyon tervezek. Húzós az ára, de nagyon megéri. Biolabdában is gondolkozhatsz, abból is vannak már jók.
2/6 anonim válasza:
Alulra egy kis perlonvattát,
egyel följebb vulkáni követ (berakhatod krumpliszsákba)
eggyel följebb siporax kerámia hengert (berakhatod hálóba)
és végül a legtetejére megint perlonvattát
Az aquadepóban kapsz ilyeneket kimérve, hát nem kell sokat venni. A követ és a kerámiát viszont nagyon ki kell mosni előtte vödörben, mert folyik belőle a barna és fehér lé aztán telefújja az akváriumodat vele ha nem mosod ki :)
De pl én csináltam olyan, hogy csak perlon vattát raktam és az is jó azért valamire, az is elég jól szűr, és kapsz bármelyik állatkereskesdésben.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2011. jún. 17. 16:10
4/6 anonim válasza:
Mondjuk az érdekes, hogy amit aqua depóban vettem skerámia hengert, azt nagyon nehéz volt kimosni, ömlött belőle a fehér lé, és amit meg az atlantiszba vettem kis zacskóban, kb 1000 Ft-ért, azt szinte ki se kellett mosni, az nem fogott egyáltalán.
5/6 A kérdező kommentje:
És ugyan az a gyártó?
2011. jún. 17. 20:09
6/6 Platypus válasza:
Hobby natalit akvárium aljzat. Ez ugyanolyan lávakő mint amit szűrőanyagnak árulnak, csak sokkal olcsóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!