Ez a szűrő nem vinne jól egy 54l-es garnélás akváriumot ugye?
És ez jó lenne?((csak szeretném minél olcsóbban megoldani, de mindezt úgy hogy ne menjen a szűrés rovására))
Azért merem ajánlani az Aquael Fan -1 -et, mert nekem a 45 literes akiban van ilyen, és Yellow garnélák vannak benne, és nem szívja be őket, szaporodnak szépen. Ez 300 Liter/ órás, szerintem még az 54 l-be is elmenne.
Az más kérdés, hogy e szűrőnek nincs valami nagy szivacsa, de ilyen árban én nem találtam jobbat és azt is néztem, hogy ne legyen túl ronda.
Kb 2 hetente szoktam kitakarítani.
Jó, hogy olcsón akarod megúszni, és megtaláltad a legdrágább cuccot.
Ez csak egy szivacsszűrő, lehet, hogy félrevezető a név, de ez egy műanyag cső, meg egy darab szivacs. És attól ennyi, hogy Eheim.
De ennél 3* nagyobb felületű szivacsszűrő fele ennyibe kerül, csak no name kategória.
Ezt egy légpumpa hajtja, amiből viszont megéri jót venni, ez 4-5 ezer forint.
Ennyi pénzért már vérprofi motoros szűrőt vehetsz, és az nem is zúg, meg keringet is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!