Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy szivacsszűrő mennyibe...

Egy szivacsszűrő mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
lehetőleg olcsóbbat:)előre is köszi:)
2011. jún. 17. 14:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Veszel egy kis szűrőt 2300 Ft körül, beteszed a vízbe olyan magasságban, hogy a vízfelszínt mozgassa. Így jut elég oxigén a vízbe és nem is kell ennél több.

(meg ha akarod, hogy levegőt is fújjon, a legtöbb szűrő azt is tud, de én a levegőztető csövet leszoktam szedni róla, mert nem szükséges, ha nincs túltelepítve az akvárium halakkal).

Nem kell külön légpumpa, totál fölösleges, attól csak megbolondulsz úgy zúg, az elektromágnessel működik, hangosan rezeg és annyit csinál, hogy jön ki belőle egy műanyag cső, azon meg fújja ki a levegőt, amit ha beledugsz a vízbe, ott fog bugyborékolni a vízbe. Egy ilyen kis légpumpa, vagy nevezzük levegő pumpának hogy érthetőbb legyen, az is olyan 2000 Ft körül szokott lenni úgy tudom.

2011. jún. 17. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!