Szüleim nem engedik meg hogy legyen akváriumom Mitcsináljak?
a többi állatodat felelősségteljesen gondozod? bele fér még az idődbe és energiádba egy akvárium? Ha igen, akkor ezt mond meg a szüleidnek is, hogy igenis saját pénzből lesz, te fogod takarítani, a te felelősséged. (Ami kell bele: növény, kavics, vízszűrő/levegőztető, ki hogy ismeri)
Szerintem guppival és neonhallal kezd, mert olcsók, mutatósak, könnyű őket tartani. A guppik szaporodnak is:)
Mekkora az akváriumod? Ha még csak msot vennél, akkor 40 literes minimum. Nekem is az van, mutatós, könnyebben tisztítható, mitn egy kicsi, a halak is elférnek benne:)
na, nem is volt oylan nehéz(=
Én vasárnapfogomvisszakapni a tenyészetemet. Egy vée tenyésztettem őket, de átadtam barátnőmnek, mert lett egy teknősöm, de mostmár úgy érzem, hogy rájuk is tudok majd koncentrálni és újra bepróbálkozom vele:)
gratulálok :)
majd aztán legyen gondod a túlszaporulattal, mert ezek 30 literes akváriumban is szaporodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!