Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szüleim nem engedik meg hogy...

Szüleim nem engedik meg hogy legyen akváriumom Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 09:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

a többi állatodat felelősségteljesen gondozod? bele fér még az idődbe és energiádba egy akvárium? Ha igen, akkor ezt mond meg a szüleidnek is, hogy igenis saját pénzből lesz, te fogod takarítani, a te felelősséged. (Ami kell bele: növény, kavics, vízszűrő/levegőztető, ki hogy ismeri)

Szerintem guppival és neonhallal kezd, mert olcsók, mutatósak, könnyű őket tartani. A guppik szaporodnak is:)

Mekkora az akváriumod? Ha még csak msot vennél, akkor 40 literes minimum. Nekem is az van, mutatós, könnyebben tisztítható, mitn egy kicsi, a halak is elférnek benne:)

2011. jún. 17. 10:16
 12/21 anonim ***** válasza:
a tévhit elkerülése érdekében: teljes tisztítás csak évente egyszer kell, viszont hetente részleges vízcsere feltétlenül kell talajporszívózással!
2011. jún. 17. 10:18
 13/21 A kérdező kommentje:
hát sajnos csak 30 literes akváriumom van és ugy gondoltam hogy guppykat tartanák
2011. jún. 17. 10:18
 14/21 anonim ***** válasza:
guppiknak még az is jó, tapasztalatom szerint: kitöltik a rendelkezésükre álló teret:D
2011. jún. 17. 10:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Oké, ha van pénzed akkor állj oda a szüleid elé, és mondj valami ilyesmit: Sokat olvastam a halakról, és a tartásukról, szeretnék halakat tartani, a saját pénzemből venném meg az egészet, és ha nektek/neked lesz igazad, és nem gondozom őket, akkor úgyis meghalnak, és az nekem elég büntetés lesz. Vagy valami ilyesmit)
2011. jún. 17. 10:19
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó : Köszii igy fogom :)
2011. jún. 17. 10:21
 17/21 anonim ***** válasza:
ja és sok sikert hozzá:) Majd ha meglesz, akkor dobj be egy képet, hadd nézzük meg miyeln lett:)
2011. jún. 17. 10:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Juhúúú ! Megengedték !! Sikerült !! Csak majd a nyaralásunk után vehetem meg őket :D
2011. jún. 17. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:

na, nem is volt oylan nehéz(=

Én vasárnapfogomvisszakapni a tenyészetemet. Egy vée tenyésztettem őket, de átadtam barátnőmnek, mert lett egy teknősöm, de mostmár úgy érzem, hogy rájuk is tudok majd koncentrálni és újra bepróbálkozom vele:)

2011. jún. 17. 11:01
 20/21 anonim ***** válasza:

gratulálok :)

majd aztán legyen gondod a túlszaporulattal, mert ezek 30 literes akváriumban is szaporodnak

2011. jún. 17. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!