Hány órát kell világítania az akváriumi világításnak egy nap?
Figyelt kérdés
Most 9-21-ig van a világítás.2011. jún. 13. 14:44
12/14 anonim válasza:
Jó ez, nincs ezzel semmi baj, csak ne tarts alatta fényigényes növényeket. A szettekhez is jobbára olyan fényforrást adnak, amivel szintén nem lehet fényigényeseket tartani, szóval nincs új a nap alatt :)
A 12 órát változatlanul fenntartom.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ gondoltam, hogy jó mert 2009 December 24-e óta van ez a világítás és élnek a halaim meg a növények is és a kereskedő se véletlenül ajánlotta ezt nagyobb rá se férne.Csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyi ideig menjen.
2011. jún. 13. 18:00
14/14 anonim válasza:
Egyébként tényleg jók ezek az armatúrák, mert jól befókuszálják akváriumba a fényt. Nekem is van hasonló és jobban világít, mint egy 20wattos kompakt izzó (fényvisszaverő nélkül), de attól még tényleg nem sok ez 50 literbe. Az árnyéktűrő növényeknek elegendő, mint anubias és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!