Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Nem ártalmas így hűteni a vizet?

Nem ártalmas így hűteni a vizet?

Figyelt kérdés
54l akvárium,leszívok belőle hűtőben van és azt öntöm vissza. Állott hűtött vízzel is pótolom a párolgást.Ez napi 1x elég .
2011. jún. 13. 10:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A meggyőződésem az ,hogy elbeszélünk egymás mellett .

További szép estét !

2011. jún. 14. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
de te ész a 25.5 az nem sok!még a 26 sem.jégkocka!! az szép.jéghegyet nem akarsz belerakni??mi itt segíteni akarunk erre belepofázol annak a szavába aki már 10-20 éve csinálja ezt mit képzelsz már magadról?CSinálj amit akarsz!
2011. jún. 15. 12:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Remélem azért nem kapsz szívrohamot :)

Csak egy pár link ahol jégkockát ,fagyasztott ásványvizet ajánlotok !

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__1..

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__1..

2011. jún. 15. 14:35
 14/17 anonim ***** válasza:
szentem nem jó ötlet jégkockákat rakni bele.ne internetről tanulj ott írkálnak mindent össze vissza
2011. jún. 15. 19:47
 15/17 Platypus ***** válasza:
Speciel jó ötlet a jégkocka és a saját víz is lehűtve, amennyiben tényleg csak 1-2 fokról van szó. A jégkocka mondjuk nem valami hatékony, ha kicsit melegebb lesz, túl sok kell belőle. Én fagyasztott fél literes palackokat használtam tavaly, de először jégkockával kezdtem. Az is csapvíz, önmagában nem ártalmas egy csapvizes akváriumban. Ha a hőmérséklet változása nagyobb pár foknál, az az ártalmas. Először én is arra gondoltam a kérdés alapján, de azóta a kérdező tisztázta, hogy csak pár fokról van szó. És ez így teljesen rendben van. Nem a legjobb megoldás, de nem mindenkinek telik légkondira.
2011. jún. 15. 19:59
 16/17 A kérdező kommentje:

Platypus

Köszönöm ,hogy végre valaki nem értette félre a leírtakat !

2011. jún. 15. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
a fagyasztott pet palack az nekem is tetszik
2011. jún. 16. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!