Az milyen betegség, hogy nem eszik a hal?
Figyelt kérdés
A maculatus-ok közt van egy olyan halam, ami sokkal hosszabb mint a többi, nagyon gebe, a színe is halványabb. Le van fogyva teljesen, gerincferdüléses görbe, gyengén úszik és erőtlen. Ha adok kaját, mindenki eszik, csak ő nem.
Mit kéne tennem vele?
2011. jún. 8. 23:04
11/11 A kérdező kommentje:
A 90 literes akviban voltak a halak. A nyomit ott hagytam megdögleni, viszont a többi halat átraktam a 45 literes növényesbe. Ennyi volt a nagy sterilizálásom.
A 90-esből másnap kiszedtem a döglöttet, szóval abba már nincs hal. Most ott áll üresen, de már bele nem nyúlok, megvárom míg kipárolog :) Bár így már a 45-ösbe sincs kedvem belenyúlni. Félek :)
Várok egy kicsit, nézem a halakat, hogy mi lesz velük.
Most még rendben vannak.
2011. jún. 10. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!