Vannak olyan kistestű halak mint pl. a guppi, molly vagy a neon ami nem rajban úszik?
Figyelt kérdés
És elég belőle 1-2 db,de békés,szóval nem bettára vagy hasonlóra gondoltam.2011. jún. 6. 19:13
1/7 anonim válasza:
Zebra danio, mondjuk azt hiszem rajban usznak, de anno nekem csak 2 volt. Bekes halak, a tobbivel jol kijonnek es nagyon szivosak.
2/7 anonim válasza:
A dánió csapatos hal. A guppi, platti, molly tartható úgy, hogy 1 hím 3 nősténnyel.
3/7 anonim válasza:
Darázsgéb esetleg. Nekem volt régen 4db, de egyáltalán nem foglalkoztak egymással. Mindegyik a másik sarokban különcködött. Szépek csak azt nem tudom hol kapsz, mert én már jó régen nem láttam sehol. Esetleg egy állatoshoz bemész és megkéred, hogy rendeljenek neked nagykerből ha tudnak.
4/7 A kérdező kommentje:
A darázsgébre azt írják h ragadozó,a többi halat,vagy azok ivadékait levadászná,nem?
De olyan halakat keresek amiből nembaj ha csak 1-2 db van,szal nem olyan amiből 3-4 db kell.
2011. jún. 6. 19:57
5/7 anonim válasza:
Á dehogy. Az kis pici cuki kis halacska, senkit nem bántott nálam.
6/7 anonim válasza:
Normani, az se olyan nagyon csapathal szerintem, vagy lehet hogy az, de nekem abból sincs több mint 4db, aztán megvannak jól. Az is picike, mint egy neon és rendeske.
7/7 anonim válasza:
Normani-val egy baj van, hogy kiugrál a vízből. Annak fedett akvi kell, és csak a víz tetején van mindig, ott szürcsögi befelé a kajákat amik a víz tetején úsznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!