Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Csak én vagyok ugy vele, hogy...

Csak én vagyok ugy vele, hogy egy hal szebb, amíg még kisebb?

Figyelt kérdés
Pl xifó, platty. Mert aztán olyan "behemóttá" válnak, jól kivehető nagy pikkelyekkel. Míg kicsik, addig valahogy szebbek. Nekem báris. De pl egy oscar szép nagyban is, én most inkább a kisebb testű halakra gondoltam.
2011. jún. 4. 18:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az Oscar az a márványsügér, az volt is nekünk, szép amikor jó nagyra nő. Ugy kb 2 évvel ezelőtt sügereket tartottunk, azok tényleg szépek nagyban, volt 4-5 fajtánk, kisebb fajták is, de volt olyan is ami jó tenyérnyire nőtt, kerestem neten de nem találtam.. Olyanok voltak, hogy a hím kisebbre nő és narancsszínű, a nőstény pedig halvány rózsaszín és jó tenyérnyi nagyságot ér el. Tényleg, van ötletetek ezeknek mi lehet a neve?
2011. jún. 5. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Boraras Brigittae és a Boraras maculatus a kedvencem. 1-2 centis halak. 90 literben lágyított vízben tartom őket. Az akvárium nem nagy, de hozzájuk képest nagyon :) Ezért élvezet nézni őket, hogy mennyire szabadok. És kis cukik. Nem sok van benne, talán ha összesen 10db, de majd veszek.

A márványsügér is szép. Egy ilyenem volt régen.

A növényeket vitte, játszott mint egy kutya, meg a kavicsot kiásta mindig.

[link]

Csak 20centisen már nem volt elég nagy akváriumom hozzá, ezért inkább elajándékoztam.

2011. jún. 7. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!