Ezt a szőlőtőkét belerakhatom az akváriumba csak úgy, már nem kell vele semmit csinálni, ugye?
Ilyet rendeltem, azt írják, homokfúvással tisztitott. Kell csinálnom vele valamit, mielőtt beteszem?
Amúgy ha foltokban jávai mohát kötözök rá, akkor körbe fogja nőni, vagy végig rá kell kötözgetnem?
Le kell forrázni és néhány hétig áztatni. Lehet, hogy penészedni si fog, de az nem nagy baj.
A moha naggyából be fogja nőni, de alul, ahol nem éri fény, ott nem. De ha még nem vetted meg, csak megrendelted, akkor inkább ne menj érte, adok én neked ingyen...
Én úgy szoktam, hogy felforralom a vizet (a tőke nélkül), majd ráöntöm. Tehát magát a szőlőt nem főzöm, csak forrázom. Aztán ebben a vízben hagyom kicsit. Ezt eljátszhatod jópárszor.
Áztatni sima csapvízben kell, cserélgesd rajta 2-3 naponta. Majd ha már lesüllyed magától, illetve ha nem színez erősen, akkor berakhatod az akváriumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!