Szerintetek milyen ennek az akváriumnak a ragasztása?
Megvettük a híres Aldis akváriumot és abszolút nulla a tudásom arról hogy kéne kinéznie a ragasztásnak! Apukám szerint masszív, de én jobban bízok a "szakértők" szavában! :) Töltök fel néhány képet és várom a válaszokat! Köszi!
Itt mintha nem pont egymás mellett lenne a két üveg. ennek ilyennek kell lennie? [link]
Ilyen a doboza: [link]
A ragasztó tapintásra puha, rugalmas. Szerintetek? Bírni fogja? :D
Talán ha a makró funkciót bekapcsolnád, mikor közelre fotózol....látnánk is valamit.
Egy kis virág jel a makro...
Jó gagyi egyébként, látszik hogy egy túltömített, túlbiztosított valami, olyan vastag a ragasztó, hogy egy szakember sírva fakadna...még az ujjlenyomat is benn a szilikonban...olyan sok az anyag...
Egy szakember által készítettben alig látod a kötőanyagot...
A vizet meg fogja tartani igen,és puha rugalmas maradhat a kötőanyag, igen, de gagyi, mit várjunk a kínaiaktól,...a magyar üvegesek, meg akvárium készítők meg csődölnek be...ennyi.
Viszont mástól fog megrepedni...azt már sejtem...
Köszi mindenkinek megnyugtattatok! :)
Kedves Ismeretlen válaszoló! Neked meg csak annyit hogy a kényszerképzeteiddel együtt, menj és mást zaklass. Nem tudom miről beszélsz idézlek: "Kivetted a hozzászólásomat?" Nem vettem ki semmilyen hozzászólásodat. Talán csak nem küldted el, vagy nem láttad, de ez nem az én gondom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!