Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan készítsem elő az aljzatot?

Hogyan készítsem elő az aljzatot?

Figyelt kérdés

Két féle aljzatot szeretnék összekeverni.

Az egyik: AquaMedic Volcanit

[link]

A másik: Mezei SZAT U1-es zúzalék.


Ki kell főzni, vagy elég csak kimosni? Ha kell főzni akkor meddig? 72 literes (60x30 alapterületre) elől 3cm hátul 5cm vastagságra elég lesz kb. 9-10 kg?

Kösz a helpet előre is!


2011. jún. 2. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
biztos hogy elég 10kg.kilehet főzni forralt vizbe teszed félpercig és annyi bőven elég
2011. jún. 2. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Salx Narval ***** válasza:
Hát, szerintem elég, ha csak alaposan átmosod.Dobhatsz bele egy neomagnolt, de szükségtelen.
2011. jún. 2. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Az aqua medic volcanit táptalajt is ki kell mosni? Nem mosom ki belőle a növényeknek hasznos anyagokat???
2011. jún. 2. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem csak tedd bele sima vizbe mert nemlehet tudni hogy mennyire poros vagy koszos. és ne az akvárium vize legyen tőle ilyen.
2011. jún. 2. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.