Milyen halakat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Van egy 10 literes akváriumom és szeretnék bele halakat csak nem tudom, hogy milyeneket. Ti milyeneket ajánlanátok és mennyit?(Lehet vegyesen is.)2011. jún. 1. 18:39
11/12 anonim válasza:
érdekes, én is kezdő akvarista voltam és 18 literrel kezdtem mégis elbirom látni őket!!!és különben is csak az vesz az állatainak olyan akváriumot, ami megvan írva a "könyvekben" akinek van pénze és megteheti!dehát nem mindenki ilyen..........
12/12 Salx Narval válasza:
Kedves utolsó, nem előírás egy nagyobb akvárium, csak jó tanács kezdőknek.Sajnos a legtöbben nem egy szakkönyv elolvasása után kezdenek el halazni, sőt sokan még a halvásárlást követően sem teszik ezt.Nem tudom, hogy neked szerencséd volt e, vagy alapos ember lévén, átolvastad a tudnivalókat és azért sikerült kezdőként boldogulnod, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy amíg valaki ilyen kérdést tesz fel, addig az-az emberke egy betűt sem olvasott az akvarisztikáról.Egy jól felszerelt nagyobb akváriumnál, jóval nagyobb az esély arra, hogy menni fog a dolog, mint egy 10-20 literes ivadéknevelőben.Nem mondom , hogy lehetetlen, csak kevés rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!