Sera baktopur 25 l-hez?
25 literre akkor tegyél 27 cseppet. De ne az akvárium nettó térfogatával számolj, hanem vond ki a vízszint feletti üres rész térfogatát, illetve ha van, az aljzat térfogatát.
Enni ne adj nekik.
Milyen betegséget kezelsz vele?
Nálam nincs használati utasítás, te látod, hogy mi van leírva.
Én 2001-es használati utasításra tudok támaszkodni, az annyit ír, hogy 8 csepp 25 liter vízhez, az első és harmadik napon adagolva. A negyedik napon 50% vízcsere.
Ez most is érvényes lehet betegségtül függően, persze az adag annyi, mint amit a mostani szered használati utasítása ír.
úszórothadást kezelek vele.
"Használati információ:1 nap 22 csepp vagy 1ml 20 literhez
2 nap szünet
3 nap 22 csepp vagy 1ml 20 literhez
a sera baktopur 50ml es,100 ml es és 500ml es kiszerelésben kapható."
és szerintem mindegyikhez ugyanazt az utmutatót adják amit én vettem az 50 ml es
Na, hát ez elég egyértelmű. Szerintem az is le van írva, hogy a kezelés után cseréljük le a víz felét, szűrjük aktív szénnel, vitaminozzuk a halakat.
Én annyit tennék hozzá, hogy bíztosítsd a megfelelő tartási körülményeket, különben semmi értelme a vegyszerezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!