Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Minden zöldséget le kell...

Minden zöldséget le kell forrázni etetés előtt?

Figyelt kérdés
Oto-nak adnék kígyóuborkát, de forrázás után mindig szétmállik a vízben. :(
2011. máj. 25. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem megfőzni kell, hanem szűrőbe teszed és ráöntesz forró vizet.Utána azonnal hideget.
2011. máj. 25. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Eddig úgy csináltam, hogy csak simán ráöntöttem a felforralt vizet aztán ki is vettem azonnal. Hideget nem öntöttem rá. Ha öntenék akkor nem mállana szét? (:
2011. máj. 25. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy csináld, ahogy írtam.A forró után azonnal hideg víz. Akkor nem puhul tovább, mert lehűl.
2011. máj. 25. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. máj. 25. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Minél keményebb, annál jobban meg kell főzni.

Uborkát pl. egyáltalán nem szoktam forrázni. A cukkínit már igen. Néha kapnak sárgarépa karikákat, azokat mégjobban meg kell főzni, különben csak 3-4 nap múlva kezdik enni.

2011. máj. 26. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!