Egy majdnem kezdőnek (egyszer már volt akváriumom neonokkal) milyen halakat (csapat) ajánlotok?
Figyelt kérdés
guppi, platti, neon, és apróbb halak kizárva
a xifó elél egyedül is?
2011. máj. 17. 20:18
1/6 anonim válasza:
Egyedül nem jó, 1 hím 3 nősténnyel az ideális. Legalább 100 l es akvárium de lehet nagyobb is. Még a mollyt tudom ajánlani.
2/6 anonim válasza:
A xipho nem él el egyedül, 150 literes akvárium kell neki, és minimum 4-et kell tartani belőle.
Mi az, hogy apróbb halak kizárva? Ha kis helyre akarsz nagy halakat, akkor elég rosszul állsz a dologhoz. Egyedül a sziámi harcoshal az, ami elvan egyedül és nem kell neki csak egy 30 literes akvárium.
3/6 gfero válasza:
hány literes akváriumod van?milyen halak vannak eddig ?
4/6 anonim válasza:
Most akkor nem értem a kérdést.Csapathalat keresel, és megkérdezed, hogy a Xiphó elél-e egyedül is? Nem, az is szereti ha vannak körülötte még páran.Tarts akkor sziámi harcoshalat, ha egyedül akarod tartani.
5/6 A kérdező kommentje:
a xifó csak egy kérdés volt, köszi a válaszokat
és kb 70 litereset szeretnék
tudom h van szumátrai, meg ékfoltos razbóra, de olyanok már vannak (a másik a akváriumban)
csapathalakat kérnék, köszi
2011. máj. 17. 20:30
6/6 gfero válasza:
csíkos baltahasú lazac,Gyémántlazac,Pirosorrú pontylazac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!