Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kinn maradt a fagyasztott...

Kinn maradt a fagyasztott kaja, fölengedett, visszafagyaszthatom?

Figyelt kérdés
Max 2 órát volt kinn, van még 10 adag a táblában
2011. máj. 11. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Hááát, sajnos nem lehet!
2011. máj. 11. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, elvileg nem szabad már visszafagyasztani. Hát, én megtettem, etetek vele, nincs baja, le voltak ugye légmentesen zárva az adagok. Viszont tanácsolni ezt nem tudom, mert ha nálad meg kipusztulnak tőle a halak, akkor szidhatsz engem. Tégy belátásod szerint, de tudd, hogy nem szabad.
2011. máj. 11. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Ami egyszer fagyott állapotból kiolvadt, azt nem szabad visszafagyasztani, sajnos.
2011. máj. 11. 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Itt is légmentesen van lezárva, hát nem tudom, meggondolom, mindenesetre már akkor visszatettem amikor észbekaptam. Vagy amig nem veszek ujat, addig a Tetrással etetek.
2011. máj. 11. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én akkor jártam így, mikor vittem haza. Kb 200 métert tettem meg vele és máris kiolvadt, szinte lötyögött. Visszafagyasztottam, azóta is etetek vele, még nem halt meg senki a 3 hónap alatt. :D Nem drágák ezek annyira, hogyha félsz, akkor inkább dobd ki, hogy nyugodt legyél. :)
2011. máj. 11. 19:21
 6/8 Platypus ***** válasza:
Én nem adnám oda a halaimnak, ahogy egy felengedett ételt sem ennék meg újrafagyasztva. Nem véletlenül tilos a felengedett emberi kajákat újrafagyasztani. Ez a Listeria baktériumok számára a paradicsom a szaporodáshoz. És elég csúnya betegséget tudnak okozni.
2011. máj. 11. 20:00
 7/8 gfero ***** válasza:
ha nem akarod veszélyeztetni a halakat dobd ki elég veszélyes újrafagyasztani.
2011. máj. 11. 20:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, ment a kukába.
2011. máj. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!