Milyen halak élnek meg levegőztető nélkül is?
10 liter minden halnak kinzás:(
ha már belefetetsz vegyél egy nagyobbat sztem..nekem 40 literesem van guppik vannak benne, nincs se levegőztetőjük , se tisztitó, és kutya bajuk, meg voltak régebben aranyhalaim nekik is jó volt mindennélkül...
Hello!
méghozzá egyértelműen jobb a nagyobb ,mert nehezebb felborítani a víz egyensúlyát.
nem tudom jó dolog e levegőztető nélkül (szűrő sincs benne?) tartani a halakat. ugyanúgy ahogy nekünk embereknek..szárazföldi lényeknek ,úgy a halaknak is szüksége van plusz oxigénre. ha már növényed van ,ami nem mű természetesen,már az segítség.a szűrő ami átforgatja a vizet
(óránként legalább háromszor) szintén szükség van mert a káros anyagokat beszívja (ürülék-kajamaradék) és valamelyest (attól függ hogy milyen szűrőröl beszélünk mert a sima szivacsos nem annyira jó mint az aktív szenes) tisztított vizet enged ki.
összefoglalva :érdemesebb mindkettőt belerakni de ha úgy érzed hogy nem kell nekik,és te sem akarsz erre áldozni pénzt akkor ne rakj bele.
Sok sikert remélem sokáig élnek majd a halaid!
Amikor elkezdtem foglalkozni halakkal én is első körben 60 literes aksival kezdtem és persze mű növénnyel kis szűrővel műkancsóval műcsillaggal...nem sokáig élt az első 3-4 garnitúra halam..aztán szépen lassan rájön az ember nomeg utána olvas mindennek ami érdekli. Na pá
Sziasztok.egy kis segítség, hogy a halaknak egy folytába kell h menjen a levegőztető? Éjjel-nappal?
Ugyanis nekem 10 neon hal feldobta a talpát estére, napközben elfelejtettem bekapcsolni a levegőztetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!