Egy 75 x 30 x 30 -as akváriumban lehet algaevőt tartani?
Figyelt kérdés
Vagy ez kicsi neki? Tudom, hogy mimum 90 liter kell neki, de gondoltam talán lehetne benne tartani algaevőt, mivel az ugyis lent tartózkodik, nem kell hogy magas legyen neki az akvárium, hanem inkább hosszú? Vagy tévedek?2011. máj. 7. 20:40
1/6 anonim válasza:
Hát hosszú kell az igaz. Hát talán amíg nem olyan nagy.
2/6 anonim válasza:
Egy darabot eltarthatsz benne, de a törpe szívóharcsákkal jobban járnál. Elég nekik a hely, jobban is takarítanak.
Ha mégis az anci mellett döntesz, akkor nőstényt kellene venni, a hím sokkal jobban védi a területét, ellenségesebb a halakkal.
3/6 Szentpety válasza:
Ha sok gyökeret, szőlőtőkét teszel dekorációként az akiba, akkor kettőt is tarthatsz.Egy anci 12-14 cm. Nem igényel kúszóteret mint pl a pontylazacok, egész nap el tud lenni egy fincsi gyökéren :-)
4/6 Platypus válasza:
És azt már láttad, hogy egész este mit csinál? Nem éppen egy passzív hal. Egy hím csúnya felfordulást tud csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem, leteszek az algaevőről. Ha vennék, azt ugyse tudnám aztán elpasszolni (ha tul nagyra nől). Inkább veszek valami kisebbet. Tetszik még az otocinclus is, meg ez:
2011. máj. 8. 11:01
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, van szép nagy mangróve-darabom, azon szerintem ellenne ha mégis mellette döntenék. Köszönöm a segítségeteket!
2011. máj. 8. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!