Mi történhetett a garnéláimmal? Tegnapról mára mind félhalott lett.
Figyelt kérdés
Felkapcsoltam a lámpát ma reggel, és látom hogy az össz garnélám föl van fordulva a hátára, vagy az oldalán fekszik.. Kiszedegetem őket, hátha fölélednek. Árt nekik a mangróve? Mostanra elég szines lett a víz, tegnap még nem volt ennyire. A halak jól vannak. Vettem uj növényeket, lehet azok ártanak? Amano és red cherryk vannak, az amanok kb 2 évesek már, a red cherryk is megvannak már 2-3 hónapja, eddig semmi gond nem volt.. :((2011. máj. 5. 09:09
11/11 anonim válasza:
Kezelted a halakat egy réz tartalmú gyógyszerrel, és az nyírta ki a garnélákat, csak eddig bírták.
A garnélának nem szabad berakni gyógyszert, az nem kapja el úgysem a halbetegségeket. Őket külön kellett volna rakni míg a halakat kezelted, addig míg utána ki nem tisztul a vízből teljesen a gyógyszer a vízcserék által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!