Mondanátok ezekről véleményt?
Pacific P-F 301 vízszűrő
Pacific P-H 50W vízmelegítő
az akvárium 38 literes és 16500 ft ezekkel együtt
megéri megvenni?
ja és egy hím bettát tartanék benne
(piros halfmoon) már kinéztem xd :)
Igazából nálunk a boltban 21 ezer forintért már 70 literes műanyag tetős szettet lehet venni, ha meg internetről rendelek akkor akvariumplus.hu, ott te magad válogathatod össze a szettet, házhoz szállítással együtt kb. 17 e. Ft körül van.
(Tudom, hogy nem a reklám helye, de meg vagyok elégedve azzal a webshoppal.)
Hát, eléggé fapados, bár a világítást nem írtad, gondolom egy kompakt izzóval van megoldva.
Én nem venném meg, sokkal jobbat lehet összerakni egy kis ráfordítással. A szűrőnek hihetetlenül kicsi tartálya, nem igazán tudja ellátni a feladatát, állandóan tisztítani kell.
Ha valóban csak egy bettát szeretnél, én azt javaslom, hogy vegyél egy kicsit kisebb akváriumot, mondjuk 30 litereset, de akkor már jobb felszereléssel.
Nem rossz a 45 literes szett, amit linkeltél, de akkor már minimum az eheim 2006-al. Viszont ezzel megint az a baj, hogy túl nagy a bettának (illetve neki jó, egy 500 literesben is elvan, csak neked lesz túl üres), más halaknak pedig kicsi. Illetve a világítást tuningolni kell, van az akvariumplus-ban vízalatti világítás, legalább 2-őt venni kellene belőle a tetejére (a megfelelő hosszúságúból).
De ez így már fényévekkel jobb, és szerintem ugyan úgy 17 ezer körül jársz.
akkor a hím betta mellé rakok még 8 neonhalat
de ez így jó lesz? (45l-es szett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!