mert a hátúszóján olyan mint ha koronás lenne, de a többi része nem....
2011. máj. 4. 19:49
2/6 anonim válasza:
ÖÖÖÖ, hát, új fajban már inkább ne gondolkozz, de esetleg a parázslazacokból vehetsz még 5-öt. A nőstény betta is jó ötlet, de csak nagyon dúsan növényesített akváriumba, mondjuk 3-t.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem az első kép alapján olyan, mintha valami nem lenne rendben a bettával, tépettnek tűnik az úszója. Lehet, hogy csak a kép miatt. A másodikon viszont rendben van. Melyik kép mikor készült?
2011. máj. 4. 21:07
3/6 gfero válasza:
hát már nem tennék bele semmit esetleg 2-3 db nőstény bettát.az a betta tényleg nem néz jól ki.
2011. máj. 4. 21:10
4/6 A kérdező kommentje:
1hete van meg ez a bettám, kicsit megtépték a kereskedésbe a vitorlások...De remélem hamar magához tér...Vagy lehet kár volt megvennem?
2011. máj. 4. 21:16
5/6 gfero válasza:
igen baj mert ez is egy ok amiből ki tud alakulni az úszórothadás de reméljük nem lesz gond.nem lett volna szabad így megvenni
2011. máj. 4. 21:23
6/6 anonim válasza:
Remélhetőleg nem lesz baj. Én jártam úgy egyszer, hogy el kellett utaznom egy hétre, amíg nem voltam otthon, az addig békés halak tövig lerágták szerencsétlen bettát, már levegőért is alig tudta felszenvedni magát. Azt hittem vége, de barátnőm nem engedte, hogy elpusztítsam. Szerencse, bár fél évig tartott, de gyönyörűen felépült és szép, hosszú élete volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!