Elegen lesznek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
6 narancs uszóju p.h.
10 neonhal
8 törpe szívóharcsa
2 db vitorláshal...
100 Literes akváriumban lennének...
ezek így jók lesznek vagy kell még hozzájuk vagy talán vegyek ki belőlük???
mi a véleményetek?
Mi az a narancs uszóju p.h. ?
10 neonhal elfér, persze
8 törpe szívóharcsa is elfér
A vitorlások kb 5 év alatt nőnek nagyra, addig elmegy nekik a 100 lit szerintem.
Hát én azt nem ismerem :)
A vitorlásnak mondjuk magas akvárium kell, olyan 40cm-s, mert az így föl-le is úszik.
Jó, látom, mondjuk nem kis halak ezek, 8 centisek, de ilyen halam még nem volt, ezért erről nem tudok nyilatkozni. Nem tudom hogy ez mit művelne az akváriumban.
Majd a többiek megmondják, talán már alszanak.
Én meg csak azért vagyok fent, mert folytatom a hülye melómat, asszem éjjel 3-ra se leszek kész vele, mert helyette mindig Gyakorikérdésekezek :)
Szerintem rendben van, egy ideig a vitorlás is elmegy, bár valóban erősen határeset.
Viszont olyan jó kis dél-amerikai akvárium, hogy gurámira tuti, hogy nem cserélném a vitorlást! Nekem nagyon környezet idegen lenne.
(Még egy zárójeles megjegyzés. A narancs úszósat hívjuk nyugottan Sterbainak, megérdemel ennyit az öreg. Gyakorlatilag az utóbbi pár év japán-amerikai hatást, fejlődést, publikációkat leszámítva minden, amit az akvarisztikáról tudunk, valahogy kötődik Sterbához.
Lehet szerző, térsszerző, lektor, vagy csak lefordítva magáévá tette az eredményeit néhány lelkes amatőr, de hogy szegről-végről valami köze van hozzá, szinte teljesen biztos.
Most is az ő eredményeiből él az egész német akvarisztikai piac, serástól, mindenestől.)
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!