Teszel képet az akváriumodról?
Figyelt kérdés
Sok kommentet lehet olvasni arc nélkül,itt az arc jelen esetben legyen az akvárium:)2011. máj. 1. 19:31
11/35 anonim válasza:
Tök vicces, hogy mindenki szabadkozik, én holnap nyírok (az elmaradt amúgy, majd a hétvégén :D ), Aszpiknál friss az aki, itt meg érkezik majd a háttér meg a világítás :) Mindig van mit csinálni, mindig van mire várni :)
Amúgy tetszik mindenkié.
Kérdező, te esetleg képet?
12/35 anonim válasza:
A háttér megvan már (kettő is, még eldöntöm melyiket használjam), csak nem tettem fel, mert a világítás már egy hónapja késik sajnos.., anélkül meg a háttér nagyon sötétnek hat a jelenlegi gyengébb világítással. Szinte semmi sem látszódna a képből, ami igy sem valami jó minőségű-mobilos. De örültem ám már, hogy végre kezd valamire hasonlítani az akváriumom, már jó ideje rendezgetem és most lassacskán összeáll. Köszi a kommentet amugy! :))
13/35 anonim válasza:
Ja, az igaz, mindig van mit csinálni :)
14/35 anonim válasza:
jávai mohát varrjál rá egy vastag szunyoghálóra, háttérnek.
Bár annyi moha sokba kerül, de sztem jól néznek ki.
15/35 anonim válasza:
Erre nem is gondoltam, az tényleg jól nézne ki. Beírtam a google-ba, hogy mohafal meg jávai moha rögzítése, ill jávai moha kötözés, de nem nagyon volt eredmény amit használni tudnék... Tudnál segíteni, vagy linkelni esetleg, hogy az hogyan készül?
16/35 anonim válasza:
Én csináltam már, csak nem bírtam kivárni, mire benövi a moha (akkor még kevés volt), így abbahagytam.
Szerintem a szúnyogháló túl sűrű, én üveghálóval (dryvit) csináltam. Egyszerűen rögzíted a háttér elé egy ujjnyira, szétszeded a mohát és teletűzdeled. Aztán vársz, míg benövi az egészet. Hihetetlenül szép tud lenni.
18/35 Szentpety válasza:
Még egy hétig ilyen, aztán érkezik a nagyobb aki!
19/35 anonim válasza:
Köszi a tanácsokat meg linkeket a mohafallal kapcsolatban. Lehet megpróbálom hamarosan, hátha sikerül összehozni egy ilyet.
20/35 A kérdező kommentje:
Képet?Őőőő majd nemsokára:)Csak még meg kell nőnie aaaaa.
2011. máj. 5. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!