Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Jó lesz így? Blablabla

Jó lesz így? Blablabla

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 28. 19:32
1 2 3
 21/24 Salx Narval ***** válasza:
Amit láttam az tetszik. Idővel gondolom vásárolsz még a kövekre polipocskákat, esetleg csigát, vagy valamit.Mutasd már meg az egészet, aki leszólja, azt kiközösítjük.:D
2011. ápr. 29. 02:55
 22/24 A kérdező kommentje:

Nem tudok jó képeket csinálni, mert vastag az üveg és torzít, és néha még aurája is lesz a képeknek :/

Világoskék a háttér és raktam a tetejére egy zöld neont, csak hogy színátmenetes legyen a háttér, de lehet, hogy ez hülyén néz ki. Nem pont így képzeltem. Talán sötétebb háttér kéne mögé.

Aztán belenyúltam a vízbe, rakosgattam a szűrőket és a kábeleket, ettől meg becsukódott a rózsaszínű xenia fácska baloldalt. Az olyan hogy ha hozzáérek becsukódik.

Aztán fél óra mulva meg kinyílik, csak győzzem kivárni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 29. 23:02
 23/24 Salx Narval ***** válasza:
Kezdetnek, egyáltalán nem rossz.Talán tényleg érdemes lenne kipróbálni sötétebb háttérrel is, bár így sem csúnya, de talán jobban kiemelné a halak színét és ellensúlyozná a világos talajt.Bőven elég ennyi állatka, amíg ismerkedsz a dologgal.Gratulálok.
2011. ápr. 30. 03:40
 24/24 A kérdező kommentje:

Lágy korallokból és anenómákból akarok venni apróbb hajtásokat, de meg kell fontolni hogy mit vegyek, amit könnyű tartani, nem mászkál el, nem bújik bele lukakba és nem csalánozza le a többit. Aztán ha a kisebb darabok megmaradnak nálam, akkor megnőnek nagyra előbb-utóbb biztos. Tengeri boltokban, hát nem sok helyen jártam eddig, de tervezem hogy megyek és biztos fogok még venni valami színes dolgokat :)

Jók ezek a tengeri képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 30. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!