Szerintetek lehet így tartani?
Figyelt kérdés
szeretnék 8 neont egy bettát és egy pillangó tarkasügeret (ramirezit)tartani
lehet őket egy akváriumban tartani?
az aljzat sóder lenne
2011. ápr. 27. 19:58
1/14 anonim válasza:
Neonból 10 db kellene, a pillangó sügér szerintem meg nem illik a képbe
2/14 anonim válasza:
Betta fiú mellé ne tegyél semmit, mert agresszív, és megcsipkedi a többiket!
Neonból inkább akkor többet, és a pillangó tarka sügér nagyon kényes, és területvédő hal, mint a legtöbb sügér, inkább olvass utána!
3/14 A kérdező kommentje:
még neonokat se rakjak a betta mellé?
2011. ápr. 27. 20:18
4/14 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mekkora az akvárium! Bettát lehet más hallal összetenni pl a neonokkal. Minden betta más, így lehet, hogy agresszív lesz velük, de lehet, hogy nem. A neonhal csapathal és kb 50 literre jusson 6-8. Jó lenne tudni, hogy mekkora az akváriumod!
5/14 gfero válasza:
a pillangó tarkasűgér egyáltalán nem agresszív egy baj van vele hogy nagyon kényes a víz minőségére nem szabad vegyesben tartani csak olyan halakkal amiknek megegyeznek a körülményei pl.jól néz ki vitorláshallal és párban tartják őket ,vízparaméterek.a bettát nyugodtan lehet neonokal tartani a vörösneon lenne inkább a megfelelő
6/14 A kérdező kommentje:
45 literes az akvárium 8 neonhalat és egy hím bettát gondoltam bele,de akkor pillangósügeret nem rakok bele
2011. ápr. 27. 20:27
7/14 anonim válasza:
Előtte azért nézz utánna a tartani kívántak igényeinek.
Ezeket pl. lövésem nincs, hogy hány fokon akarod tartani, de sehogy nem lesz valami jó.
8/14 A kérdező kommentje:
a vörösneonnak és a bettának is teljesen jó a 25 fok
2011. ápr. 27. 20:41
9/14 anonim válasza:
45l elég kicsi ennyi halnak, bettának jó lenne, de a neonoknak 100l körül lenne alkalmas.
10/14 anonim válasza:
Mint ahogy korábban már említettem: 50 literben elfér 6-8 neon :)
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a bettával el-e férnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!