Miért nem lehet erősebb világítást rakni egy műanyagtetős akváriumra?
Miért? Nem lehet erősebb világítást rakni egy műanyagtetős akváriumra? :)
Szedd le a burkolatot, akkor lesz hely. Vagy használj vízalatti csövet, (víz fölött) az kevés helyet foglal.
Egyébként igen, adott helyre adott teljesítményű fénycső fér be. Ugyanolyan méretnek ugyanakkora a teljesítménye.
gfero:
Ilyen kompakt fénycsöveket kerestem 2 hete. Voltam obiban, praktikerben, baumaxban és 1 db 6500 K-s fénycső se volt, csak 2700as. :S Kb. azt sem tudták miről beszélek. Díszállatboltban sem volt.
Ilyen jó lenne, de azt olvastam, hogy a foglalat csak akkora wattot bír el, amennyit a szettel adtak. Most ebben mi az igaz?
A klasszik 18 w-os 60 cm hosszú. De az T8-as.
A tiéd T5, vagy T4, azért kisebb. Esetleg annyit lehetne még csinálni, hogy szétszedni az egészet, és új foglalatokkal megcsinálni, ami kevesebb helyet foglal. T4es csövekkel.
Am. a vízalatti jó úgyis, hogy csak rádobod a víz tetejére, és tapadókorongokkal rögzíted. Fehér színű is van.
Amúgy egy 25 literes "karantén" akváriumról van szó, ami növényekkel üzemel(ne), ha nem rohadna ki minden. :D 40 centi hosszú, ezért probléma a fénycső hossza. Nem tudom amúgy, hogy T4es-e, nem volt hozzá semmi infó. :(
A linkben lévő égők jók lennének méretre, csak nem érné meg 3-4 órát utazni érte Budapestre, de hátha itt is van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!