Szerintetek így rakhatom?
Figyelt kérdés
25l-eres akváriumot abba 6 vörös neont,1 betát,4 guppi
vagy 10 guppi 8 neon elférne?
2011. ápr. 23. 22:03
1/7 anonim válasza:
nem igazán.. neonokat hagyd sztem. v guppy v betta
2/7 A kérdező kommentje:
és 10 neon, 8 guppi?
2011. ápr. 23. 22:20
3/7 anonim válasza:
Hu, ha még nincs meg az akvárium, sztem vegyél nagyobbat...min 50 litereset ha ezeket a halacsokat szeretnéd. 25 literesbe esetleg mehet egy hímbetta, de neki is ez valami minimumnak számít..kell neki szűrés,fűtés, fedett akvárium...
Ez az oldal, amit belinkeltem, jó és sok hasznos infot tartalmaz, sztem olvasgass, "készülődj" egy kicsit mielőtt belevágsz az akvarizálásba. Kevesebb csalódás fog érni, hidd el, tapasztalat :)
4/7 anonim válasza:
10 neonnak kevés lenne az úszótér 25 litresben. guppy mehet 6 db, esetleg mellé egy almacsiga. vagy egyedül 1 betta és 1 almacsiga
5/7 anonim válasza:
Neonhalaknak legalább 100 liter az alkalmas, rajhalak legalább 10 db. Mozgékonyak. 25l nagyon kevés ennyi halnak, esetleg a bettádnak megfelel
6/7 anonim válasza:
Valóban, egyedül egy betta tartható benne. Ez a guppiknál sem üti meg a minimális mércét, a neonoknál meg pláne.
7/7 Salx Narval válasza:
Semmikép, sajnos ez így is kicsi.Én red sery garnélákat, vagy max 5-6 db endler, esetleg guppi, hímet tennék egy ekkora akváriumba.Igazából,nem tartanék halakat ekkora helyen, de ha mindenképp akarsz és nincs lehetőség nagyobb akváriumra, akkor ez még elmegy.Én a bettát sem tartanám ebben, de 1 db elélhet benne, ha jól felszereled és növényesíted az akváriumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!