Milyen vízelökészítöt ajánlotok?
Egy teljesen jó, megbízható márka még a fentieken kívül JBL biotopol. Én ajánlom a vízelőkészítő használatát, semlegesíti a nehézfémeket is, amit pihentetéssel nem lehet elérni. Ahol öregek a vízvezetékek ez a szempont sokat jelenthet, és a legtöbb nagyobb városban ez a helyzet.
Az egyetlen általam ismert márka, amit nem érdemes megvenni, a neptun antiklór.
Barátom nővérénél láttam csak valamit amitől kicsit mintha kékes lett volna a víz. Lelkesen öntötte egyből a vizet a csapból vödörbe, abba belekeverte a cuccot, aztán 10 perc mulva öntötte is az akváriumba. És vannak ilyen bazi nagy öreg neonhalai, akkorák amilyeneket még sehol se láttam. Úgyhogy ezek szerint nem árt nekik a dolog.
Én meg nem használok semmit, nekem jó az átlatszó víz is.
Ráérek félrerakni a vizet egy hordóban 1 napra. A hordót beállítottam a zuhanyzóba, ott van mindig, aztán kész. Azt sem tudom hogy ezek a vízelőkészítők mennyibe kerülnek, mert még sose jutott eszembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!