Mennyi idő alatt fejlődnek ki az aranyhal ivadékok?
Figyelt kérdés
Nemrég ikrázott a fátyolfarkú aranyhalam. Az ikrákat kiszedtem, 3 hete ki is keltek, de még mindig csak fél cm hosszúak. Mikorra lesz aranyhal formájuk, és mikor nőnek meg eléggé ahhoz, hogy vissza tehessem őket az akváriumba?2011. ápr. 19. 09:00
1/2 anonim válasza:
Ez nagyban függ az etetéstől is. Naponta háromszor kellene adni nekik, mehet fagyasztott sórák, cyclops, szúnyoglárva is, de csak módjával, valamint forrázott zöldségek ledarálva, pépesítve.
Most a növekedés üteméről nem tudok mit mondani. Majd akkor teheted vissza őket, ha már nem férnek a nagyok szájába, amúgy nem agresszívak a náluk kisebbekkel, ha azok nem táplálék méretűek.
Viszont azt remélem tudod, hogy egy kifejlett aranyhalra 50 liter vizet kell számolni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Akkor lehet hogy azért nem nagyon nőttek eddig, mert naponta csak egyszer adtam nekik enni, mert féltem, hogy "szétrobbannak":D Egyébként 200l-es akvárimumom van 2 aranyhallal, úgyhogy még 1et szeretnék hozzájuk tenni, a többit ajándékba adom.
2011. ápr. 19. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!