érdemes megnézni ezt a bogyiszlói börzét majd? Ott majd lehet vásárolni halakat, meg növényeket, ugye?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 10:26
1/4 anonim válasza:
Lehet venni igen, mint minden börzén.
2/4 gfero válasza:
nem tudom én csak megbízható helyről szeretek vásárolni börzéről nem hiszem hogy vennék vagy ha vennék is min.1 hétig karanténban tartanám őket
3/4 anonim válasza:
Hát igen, mondjuk ez meg a másik, nem sok hal éli túl szerintem azt a napot...de attól lehet még venni, másik, hogy igényes akvarista nem igazán fog onnan venni.
4/4 anonim válasza:
Nanana. Most miért?
Börzékre valódi tenyésztők viszik a saját halaikat, bár igen, zacsiba vannak zárva, de szakszerűen, oxigénnel. Persze, nem jó a halaknak, de szerintetek a boltokba hogy jutnak? Sokkal kisebb az esély a betegségre, mint egy átlag boltban de természetesen itt is előfordul.
Én pl. Brekktől vásároltam olyan halakat, amik már megjártak 2 börzét, tehát "maradékokat". Soha nem volt problémám velük, egészséges, szép halak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!