Bele tehetem a tobbi halat?
az uj akvariumomat feltoltottem allot vizzel 20 C-os
A masik akvariumomba 24 volt, az lassacskan lecsokkentettem 22 -re amibe vannak aranyhalak is,at tehetem oket??
Nem. Ugyan olyan hőmérsékletűnek kell lenniük, 2 fok az rengeteg. Esetleg a zacskós módszerrel, átszokatva lehet.
Azt már meg se merem kérdezni, hogy mivel tartod az aranyhalakat, és hogy mekkora az új akvárium...
En vagyok az akinek 94 litresse van:P
Idaig 116-os ba voltak ,csak az sufolt es meleg a viz 24 fokos,es arra gondoltam h atteszem mert az aranyahalak a hideget szeretik
Akkor zacskos modszerrel csinalom kb mennyi isot hadjam oket a zacskoba??
1 óra zacsiban, aztán az új vízből merj bele egy kicsit, mondjuk a zacskóban lévő víz felét, majd fél óra múlva mehetnek át.
Én ekkora akiban 2, maximum 3 aranyhalnál többet nem tartanék (nem is szabad).
Azt nem mondtad, hogy milyen halakkal tartod még őket, de nekik meg kevés lesz a 22 fok.
egyelore 2 aranyhal, utana par szifo,molly,guppy osszesen 15 ,mikor melegedik az ido s lessz az aksiba 24 fok akkor atteszem a torokathum harcsakat, algaevoket
Szerinted jo lessz mester?
:)) En evek ota akvarizalok meg soha nem tettem sot,es megis elnek a halaim!!
egyebkent 3 eve elnek az aranyhalak 24 fokos vizbe s nincs semmi bajuk!
Azt s kerded milyen az akvarium ,82 cm hosszu,abba ha nem felr el a torokathum.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!