Koponya, mint akváriumi dísz?
nem műkoponyáról van szó, hanem ma séta közben találtam egy fehér hibátlan kutyakoponyát. fogak is megvannak mind. kicsit morbid, de mit szóltok, jó lenne akváriumi dísznek? nem akarok semmi mű cuccot az akváriumba és gondoltam ez elég természetes..nem rajongok a koponyákért, nem pirahnak mellett tartanám, főleg h lány vagyok :]
a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyire morbid? egy szépen benövényesített akváriumba illene??(persze előtte sósavval lemaratom)
a neten találhatok erre példát?
szerintem jó ötlet :DD biztos jól nézne ki, ha már kicsit bealgásodik. és a halaknak is jó búvóhely. mellesleg a természet nem pont ugyanilyen? a halál természetes dolog.
ráadásul elég kicsi az esély, hogy máskor is találsz egy ilyen jó állapotban lévő koponyát, szóval szerintem rakd be.
Hát, én személy szerint nem raknám be, elég morbid, én jobban szeretem a szőlőtőkét :)
De végülis semmi akadálya. Bár nem tudom, hogy vihetsz-e be vele valamilyen fertőzést... Azért ki tudja, min ment már keresztül az a koponya.
Végülis morbidnak elég morbid, és ha neked tetszik, hát mi akadálya lenne.
(Egy dolgot viszont így halkan zárójelben megjegyeznék: Egy klasszikus értelemben szépen berendezett aki nem attól szép, hogy nincsenek benne mű dolgok, és minden természetes. Akkor egy dinnyét is belerakhatnál, vagy egy verebet. Inkább az adott helyre jellemző, valóságban is előforduló dekor a cél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!