Almacsiga vagy barna csiga?
Figyelt kérdés
Az akváriumomba szeretnék egy-két csigát. De az almacsigáról azt hallottam h képes kimászni az aksiból és saját életet élni.. így le kell fedni az akváriumot de ezt hogyan lehetne megldali? Mert az aksi nem fedéllem kaptam még anno. És a barna csigával mi a helyzet? Árilag a barna csiga a jobb ugye? És ti mit ajánlatok?2011. ápr. 3. 18:30
11/14 anonim válasza:
Na, akkor nagyon jó :)! Írj ki a fórumra, a csigák témakörbe, ott biztos, hogy találni fogsz, pár napon belül rád fog írni valaki, hogy neki van.Nekem eddig mindig bejött!
12/14 A kérdező kommentje:
Leképesztően aranyos vagy h hajlandó voltál fáratságot nyújtani egy ilyen zöldfülűnek mint nekem. (:
Köszi mégegyszer!! :DD
2011. ápr. 3. 19:10
13/14 anonim válasza:
ÓÓ köszi :) Nem volt fáradság, két kattintás, úgy is itt ülök...
1-2-3 csiga :)))) De aranyos, nekem vagy 50-60 darab van, és főleg ekkora akksiba nyugodtan tegyél vagy 20at, ha tudsz ingyen szerezni.Ha meg nem, akkor vegyél párat, mivel elevenszülők nagyon hamar lesz kis csigusz!
Hozzám is szó szerint hozzám vágták, már úgy kellett szólni, hogy jól van, elég lesz, ne szedjél már többet, pedig csak fórumon váltottunk két levelet kb :):).
Nagyon rendes emberek vannak ott fönt :)!
14/14 A kérdező kommentje:
:DD
Nah majd nálunk is így lesz.. :DD
Akkor már én is tudok hírdetni jószágokat. (:
2011. ápr. 3. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!