Hogyan csináljak fagyasztott haltápot?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Van a boltokban.
Szerintem nem érdemes vele foglalkozni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Amiket mi magyarázunk itt állandóan, az a fagyasztott szúnyoglárva, artemia, cyclops, sórák: ezeket nem tudod házilag elkészíteni, mivel ezek állatok lefagyasztva :) (hacsak nem tudsz klónozni...)
Amit esetleg tehetsz, hogy elmész planktonozni, majd a fogott állatkékat fagyasztod le, erről bővebben például a Horn-Zsilinszky könyvben olvashatsz.
Vagy van éppen olyan recept, amiben marhaszív, tonhal talán meg ilyesmik vannak, fokhagymával, de azt fejből nem tudom és csak nagyobb halaknak, főleg sügéreknek adható.
Vagy algázóknak is készíthetsz kaját, megforrázol és ledarálsz egy adag bosót, répát, spenótot, csalánt, kukoricát, uborkát (stb.), majd zselatinnal összedolgozod és lefagyasztod. Adagolni úgy kell, hogy letörsz vagy vágsz belőle mindig egy kis adagot.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!