Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol tudok szerezni tetőt?

Hol tudok szerezni tetőt?

Figyelt kérdés

Korábban tettem fel egy kérdést, hogy drága asztalosunk b@ssza csinálni a megrendelt tetőnket és a növényeim pusztulnak, mert csak egy cső van benne.

Azóta sincs kész a tető, ismerősöket körbe kérdeztem, állítólag senki sem tud csinálni.

Fel fogom hívni az asztalost, és visszamondom, hát én nem könyörgök neki....

Arra gondoltam vennék egy műanyag, vagy akár fa tetőt, amibe 3 csövet lehet tenni. Lehet egyáltalán így külön kapni? Nekem egy 800x342mm-re lenne szükségem.

2011. márc. 30. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Veszel Osb lapot, vagy egyéb faanyagot, méretre vágos, összeszögeled, meg beleteszed a foglalatot. Pár óra alatt megvan, ésmég akkor is olcsóbb lesz, mint az asztalos, ha szerszámot is veszel.
2011. márc. 30. 11:34
 2/11 A kérdező kommentje:

de én lány vagyok, rohadtul nem értek hozzá. Apu sem egy barkácsolós fajta, és már megkérdeztem pár embert, lehet, hogy csak lekoppintottak nem tudom.

Az itthon gyártást kizárom, hiába írjátok, hogy könnyű meg megvan hamar, nem fogok belekezdeni, hogy a végén egy összetákolt sz@rt kapjak, már bocsánat a kifejezésért:D

Az akvárium a lakás dísze, normális tetőt szeretnék rá:)

de köszi a választ!

2011. márc. 30. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Mondd vissza az asztalosnál és bízz meg egy másikat.

De előtte nézz körül akvarisztikai webshopokban, lehet külön tetőt kapni, de kérdés, hogy vna-e megfelelő, ezt neekd kell eldöntened.

2011. márc. 30. 11:41
 4/11 A kérdező kommentje:

okés köszi, már találtam tetőt:)

[link]

2011. márc. 30. 11:51
 5/11 anonim ***** válasza:
80x35-ös tetők vannak, de két T8-as cső van ezekben. Utána kell néznem, de talán van ilyen méretben 3 csöves T5-ös is. Kérdés, hogy mennyit szánsz rá.
2011. márc. 30. 12:15
 6/11 A kérdező kommentje:

igen azt láttam, hogy csak két csöves.

Megköszönöm, ha utána nézel.

Hát úgy vagyunk vele, hogy még mindig olcsóbban kijönne, mint az asztalossal. Mire megcsinálja, lefestik, az apja tesz bele üveglapot (a fa miatt lett volna), veszünk bele csövet stb stb.

2011. márc. 30. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztosan íves kell neked? Szerintem ezért nem csinálja az asztalos, íveset érdekes lenne fából csinálni...
2011. márc. 30. 13:50
 8/11 A kérdező kommentje:

nem, nem íveset kértünk, bátyám akváriumtetőjére mintázva kértük, és az övé nem íves.

De ezt, amit belinkeltem megláttam, és mondom még szebb is, mint amit az asztalos csinálna

2011. márc. 30. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, de íveset csak ívesre tudsz tenni. Elég hülyén is mutatna téglalap alakú akváriumon, lehet, hogy nem is passzolna rá. Szóval olyat vegyél rá, amilyen a formája.
2011. márc. 30. 14:43
 10/11 A kérdező kommentje:
jajj basszus azt észre sem vettem, vagyis nem figyeltem, hogy az eleje íves, fúúú még jó, hogy megemlítetted:S
2011. márc. 30. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!