200l aksihoz mekkora külső szűrö kell? mellé mekkora belső?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 18:50
1/5 anonim válasza:
Ez a halaktól is függ, de kb:
1000 L/H-s külső, 600 L/H belső.
2/5 anonim válasza:
Ha külső lesz, akkor belsőnek jó lesz mondjuk egy Eheim pickup 2012, vagy egy powerhead szivaccsal.
És külsőből mondjuk ez:
3/5 anonim válasza:
attól függ milyen gyakran érsz rá kimosni a szivacsot, vagy mennyi pénzed van... nekem is 200as van, de csak egy belső szűrőt használok, azt is még 100ashoz adták anno... de heti egy szivacsöblítés mellett el van vele.....
4/5 anonim válasza:
Utolsó! Persze elvan vele, de te egy akkor akváriumba nem árt már egy biológiai szűrő sem...hallottál már a hasznos baktériumokról és fontosságukról az akváriumban? Ezért kell a külső szűrő, és ezért nem szabad havi 1-nél ritkábban kimosni a szivacsot...olvass utána kicsit, mielőtt baj lesz!
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy kellenne bele egy külső is,de most nekem is csak belső van,mani hiányában.Meg sajnálok érte 20000-et adni.De azért fáj rá az aksim,mert ugy tudom,hogy csökkentené a vízcserék számát,.
2011. márc. 31. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!