Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Halnévnaptár? Ismer ilyesmit...

Halnévnaptár? Ismer ilyesmit valaki?

Figyelt kérdés
tud valaki egy olyan naptárat, ahol halak névnapai vannak felsorolva, nagyon fontos lenne mert ma Ópusztaszeren fogtunk egy nagyon cuki kis halat akinek Máté a neve , de nem tudom mikor van a névnapja. És hogy mit jelent. Am a Domaszéki 8.a fogta <3 és büszkék vagyunk rá
2011. márc. 24. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak én érzem úgy, hogy a halacska mára már nem él? :D
2011. márc. 25. 16:15
 12/16 anonim válasza:

Előző válaszolónak:

Jól érzed!! XD

2011. márc. 25. 20:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos Máté már meghalt, de amúgy viccnek szántam, nem vagyok ilyen retardált 14 évesen, csak egy poén volt. És mindenkinek köszönöm a válaszokat. Egyébként máté testrészei kezdenek egymástól eltávolodni
2011. márc. 25. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Jóhogy meghalt. Milyen fajtájú volt? Miben tartottátok? Mekkora volt? Nem lehet őket dunsztosüvegben tartani. Kell szűrés, fűtés, növények, levegő, a növényeknek fény, kell még vízcsere...

16/F

2011. márc. 26. 09:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vok.

Azt jóhogy azt nem úgy értettem hogy így jó hogy meghalt, hanem nem csoda, ha a tartási körülmények nem feleltek meg.

2011. márc. 26. 09:50
 16/16 DinkaLány válasza:
Ez most komoly?
2012. febr. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!