Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mivel etessem még külön a...

Mivel etessem még külön a panda harcsáimat?

Figyelt kérdés
Mindig annyit adok, amennyit a halak gyorsan elfogyasztanak, így is marad 2-3 lehulló falat, amit a többiek már nem kérnek, de az szerintem édes kevés a harcsáknak. Etessem még külön őket vmivel? Ezt találtam eddig viszonylag jónak: [link]
2011. márc. 19. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, az ilyen tablettás termékek a kiválóak a talajon lakó állatot etetésére. Én is ilyet használok, a corykhoz és a rákhoz.
2011. márc. 19. 18:10
 2/3 gfero ***** válasza:
36%
külön nem kell etetni találnak maguknak elég eledelt,adjál nekik fagyasztott eledelt is szeretik a tubifexet.
2011. márc. 19. 18:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Tubit is, meg fagyasztottat is kapnak. :) Akkor elárasztom őket kicsit jobban kajával, mert sajnos nem nagyon ér le a földre kaja mert felfalják a neonok. :D De 1x kipróbálom az ilyen tabletta kaját is. :)
2011. márc. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!