Hamarosan ha minden igaz ujrarendezem az akváriumomat, milyen halösszeállítás lenne jó lenne ezek közül?
80 liter, lesz 3D háttér, megfelelő erősségű szűrő, világítás, egy rakás növény, fa.
-egy csapat neon (15 db)
-6 corydoras, csak még nem tudom milyen, talán aeneus, vagy panda
-6 zebradánió
-6 gömb molly, mert azok kisebbek maradnak mint a rendes molly
-2 mézgurámi
-2 törpegurámi
-guppyk
-egy pár arany ancistrus (ezek,mármint az ancik már megvannak, s nagyon nehezen tudnék megválni tőlük, mindigis vágytam rá h lehessenek, mostmár elég nagyok is) Szerintetek miket rakhatok össze a felírtak közül, és esetleg melyiknek változtatnátok meg a számát kevesebbre, többre?
Ami még iszonyat tetszik az ez: [link]
Csak még nem találkoztam vele eddig egyik halasboltban sem... de ha találok, biztosan lesz lagalább 5 db belőle
Szerintem ami jó lenne:
2 anci
4 gurámi
6 cory
10 neon vagy zebra, amelyik jobban tetszik.
A mollykkal és a guppikkal csak a baj van, ekkora helyen ilyen békés összeállításban, sok növénnyel túlnépesítenék az akváriumot. Az elején jó elajándékozni a kishalakat, de ha már állandóan ezzel kell foglalkozni, az nem vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!