Mire figyeljek új növény telepítésénél?
Figyelt kérdés
Feltétlenül szükséges káliumpermanganát fürdőbe tenni őket? Ha igen, akkor még vízzel leöblítsem, vagy mehet a fürdő után egyből az akváriumba? Már bejáratott az akváriumom halakkal, vízcserénél szeretném az új növényeket beültetni. Kivegyem addig a halakat, vagy bent lehetnek közben?2011. márc. 15. 13:44
1/7 anonim válasza:
hazaviszed leöblíted kiveszed a kis kosárkájából bele a vízbe lefogod a gyökereit kövekkel vagy homokba ülteted :D
2/7 A kérdező kommentje:
Káliumpermanganáttal nem kell fertőtleníteni? :)
2011. márc. 15. 13:58
3/7 Doruss válasza:
Szerintem a halakat nem kell kivenni. És érdemes fürdőbe tenni a növényeket, úgy elkerülheted, hogy fertőzés, illetve valamilyen csiga kerüljön az akváriumba. És utána öblítsd le azért.
4/7 anonim válasza:
Itt egy videó erről ami nekem nagyon sokat segített:
http://www.youtube.com/watch?v=44cDbR2YvK4&feature=player_em..
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. márc. 15. 17:00
6/7 anonim válasza:
nem kell Káliumpermanganáttal lemosni
7/7 anonim válasza:
Szerintem inkább karanténozd őket egy hétre, mert a gyorsfürdők az igényesebb növényeket károsíthatják, illetve maradhatnak kórokozók így is. Fölösleges rohanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!