Milyen betegség lehet ez?
Figyelt kérdés
Észrevettük,hogy az egyik hal oldal- és hasúszója véres,főleg a tövénél látszik.Mit tegyünk?2011. márc. 13. 20:31
1/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen betegség nincs.
Végülis bakteriális betegségeknél szoktak véres dolgok lenni, de nem ott, hát talán egy sera bacopur direct jó rá.
Mondjuk le is fotózhatnád, úgy jobban látnánk.
2/9 gfero válasza:
az valami baktérium által okozott véres gyulladás lehet ha nem kezeled el fog fekélyesedni nagy valószínűség szerint.az előttem leírt gyógyszer használható erre a betegségre
3/9 A kérdező kommentje:
Van itthon Sera Baktopur-om de nem a dirrect hanem a sima,az jó?Csak bedobom a vízbe és ennyi?
2011. márc. 14. 07:53
4/9 gfero válasza:
igen jó öntsd bele a megfelelő menyiséget ha van aktívszened a szűrőben szed ki.
5/9 gfero válasza:
de inkább ha nincs direkted vegyél parakillt 100 ft 1 tubus és jobb.a sera baktopur inkább uszonyrothadásra jó.
6/9 Doruss válasza:
Ez valami bakteriális bőrfertőzés lehet. Kezelt minél hamarabb. A Sera baktopur jó lesz rá, a parakill is jó (persze nem egyszerre.) Jobbulást a halaknak!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kezeltük őket remélem nem pusztul el most már.
2011. márc. 14. 11:47
8/9 anonim válasza:
Húúú, én nem tudom mi lehet, de ha szereted a halad azért fordulj szakemberhez, mert a gyerekemnek kb 10 hala volt egy akváriumban, és szépen mindegyik elpusztult ugyan ilyen tünetekkel. Én sajnos nem fordultam szakemberhez, de minden volt nekik az akváriumban ami kellett. Sok sikert neked :) Remélem felépülnek :)
9/9 A kérdező kommentje:
Meggyógyultak a halaink.Szépen elmúlt a tünet,azóta is békésen úszkálnak.Köszi az érdeklődést.
2011. ápr. 3. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!